zondag 8 augustus 2010

Fotograaf & Wedding Officiant zijn al geregeld

We hebben in de afgelopen tijd stiekem al het een en ander geregeld. Na een paar honderd uur internetten (het valt niet mee om alles op afstand te regelen) hebben we de perfecte fotografe en een leuke wedding coordination company gevonden.


Natalie Brown
De fotografe wilden we heel graag, maar eigenlijk was ze veeeeeel te duur. Gelukkig zijn we Hollanders en hebben we een leuk bedrag van de prijs af weten te krijgen.
De fotografe is Natalie Brown, en ze maakt prachtige foto's!
Ze komt anderhalf uur lang plaatjes schieten als wij daar op het strand staan te giebelen. We willen natuurlijk de mooiste foto's, vooral voor het thuisfront.
We hopen natuurlijk dat als het eenmaal zo ver is, dat we de foto's zo snel mogelijk online hebben, zodat iedereen ze kan bekijken!


Ook hebben we contact gehad met Maui'd Forever, een wedding coordination company die in heel Hawaii zaken doet. Bij dit soort bedrijfjes (er zijn er echt honderden in Hawaii) kun je helemaal zelf aangeven wat je allemaal wel en niet wilt hebben op je grote dag.
Je kunt pakketten boeken van  $200 tot  $4000 of meer. Voor die hoge bedragen krijg je er wel een fotograaf, visagiste, duiven, en wat dan al niet meer bij. Wij hebben natuurlijk zelf de fotograaf al uitgezocht, en eigenlijk hebben we alleen een meneertje of mevrouwtje nodig die regelt dat we op het strand mogen trouwen en die de ceremonie leidt. En een paar glazen champagne (noujaaa, cider, want je mag geen alcohol drinken op het strand in Amerika) en een taartje voor ons en onze gasten. Dus we moesten een betrouwbare partij hebben, met leuke mensen en dan natuurlijk niet te duur.
Uiteindelijk zijn we bij het bedrijf van Bill Armstrong terecht gekomen, Maui'd Forever. Bill of een hele gezellige mevrouw, Juddee Kawaiola, gaat ons trouwen. 


Kamaole Beach Park (2)
Waar we precies gaan trouwen, weten we nog niet. Maar het zal een van de stranden vlakbij ons hotel in Kihei worden. En dat ziet er ongeveer zo uit... 


Snappen jullie al waarom we Maui hebben gekozen voor onze grote dag??



Geen opmerkingen:

Een reactie posten