woensdag 11 augustus 2010

To Beach or not to Beach

Hartstikke leuk hoor, dat trouwen in het buitenland, maar al die dingen op afstand regelen, valt echt niet mee. Effe op en neer vliegen om het allemaal te regelen, doe je niet zomaar. Hoewel... misschien hebben we gisteren de staatsloterij gewonnen? (in dat geval; mag iedereen komen op onze kosten!)
Maar goed, we danken god op onze blote knietjes dat er zoiets bestaat als Internet. Zo kunnen we namelijk bekijken wat het mooiste strand van Maui is. Want alleen op het mooiste strand willen we natuurlijk 'I Do' tegen elkaar zeggen.
Nu is het probleem; alle stranden van Maui zijn mooi. Dus welke kies je?
Nu hebben we een handige website gevonden, met een kaartje van de stranden bij ons in de buurt.
Je kunt op de namen van de stranden doorklikken voor foto's. Om te kijken welk strand het mooiste is.
We zitten zelf helemaal bovenaan bij Kamaole Beachpark 1, maar we kunnen natuurlijk altijd in style naar een iets verder gelegen strand.
Dus voel je vrij: klikkerdeklikklik. En suggesties zijn welkom!!!


Een 'paar' van de stranden bij ons in de buurt... 

3 opmerkingen:

  1. Ik zeg: Mokapu Beach, het klinkt zo leuk en het heeft behalve prachtig zand ook nog eens mooi groen. Daar hou ik wel van ;-)

    Succes met kiezen!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn aanbeveling gaat uit naar: palauea beach, secret secret beach (gekke naam) of big makena beach... en dat is dan op grond van de foto's van bovenaf... die zijn afgelegen, de rest zit meer aan een grote weg of groot resort.

    Maar buiten dat, alle foto's zien er onwaarschijnlijk mooi uit :o

    BeantwoordenVerwijderen